Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت ملی نفت گفت: توسعه میدان کیش و پارس جنوبی و با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد دلاری در دستور کار است که براین اساس ۱۰۰ میلیون متر مکعب تولید گاز خواهیم داشت که توسط گس پروم اجرا خواهد شد. محسن خجسته مهر در مراسم امضای تفاهمنامه با شرکت روسیه گس پروم در جمع خبرنگاران اظهارداشت: همه می‌دانند رشد اقتصادی کشور بر مبنای برنامه‌های سرمایه گذاری جهت توسعه میادین نفت و گاز و با اولویت میادین مشترک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: پیش بینی شده که طی مدت هشت سال تا ۱۴۰۸ صد و شصت میلیارد دلار سرمایه گذاری جهت تولید ظرفیت ۵.۷ میلیون بشکه نفت و ۱.۵ میلیارد مترمکعب گاز در روز برسیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه دولت با یک جهش با اهمیت و قابل مقایسه مواجه است، گفت: یکی از جهت گیری‌ها این است که با شرکت‌های صاحب نام بین المللی قرار داد امضا داشته باشیم و سبد سرمایه گذاری شرکت نفت بزرگتر شده که در این راستا شرکت گس پروم نقش ارزنده‌ای خواهد داشت.

وی افزود: سال گذشته با یک دیپلماسی انرژی فعال با کشور روسیه از جمله شرکت گس پروم مذاکرات فشرده‌ای داشتیم که علاوه بر قرارداد جدید تفاهمنامه‌های جدیدی نیز امضاء شد اواخر سال گذشته دو قرارداد جدید با دو شرکت روسی و ۴ تفاهمنامه جهت نهایی سازی قرارداد‌ها امضاء شد. از پارسال تا امسال مذاکرات ادامه دارد. به طوری که طی ۲ ماه گذشته ملاقات مهمی با میلر مدیرعامل گس پروم داشتیم و به تفاهمات مهمی رسیدیم.

توسعه میدان کیش و پارس‌جنوبی و با سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری

خجسته مهر خاطرنشان کرد: توسعه میدان کیش و پارس جنوبی و با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد دلاری در دستور کار است که براین اساس ۱۰۰ میلیون متر مکعب تولید گاز خواهیم داشت که توسط گس پروم اجرا خواهد شد.
وی گفت: توسعه ۶ میدان نفتی از جمله میدان منصوری، آب تیمور، کرنج، چنگوله و آذر از جمله آن‌ها خواهد بود.

۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای فشارافزایی پارس‌جنوبی

وی با بیان اینکه بعد از امضاءتفاهمنامه مذاکرات آغاز می‌شود، افزود: برای فشار افزایی در پارس جنوبی جهت نگهداشت و افزایش تولید یک اقدام حیاتی اتفاق می‌افتد که ارزش سرمایه گذاری آن ۱۵ میلیارد دلار خواهد بود. همچنین سوآپ گاز و فرآورده و سرمایه گذاری جهت تکمیل ایران ال ان جی از جمله تفاهماتی بوده که به امضاء رسید.
وی تعریف بسته فناوری و انتقال تکنولوژی با مرکز تحقیقاتی و پژوهشی را از دیگر تفاهمات با شرکت روس عنوان کرد.

امضای بزرگترین سرمایه‌گذاری خارجی در تاریخ صنعت نفت با یک غول نفتی

خجسته مهر با بیان اینکه بزرگترین میزان سرمایه گذاری خارجی در تاریخ صنعت نفت به وقوع خواهد پیوست گفت: این تفاهمنامه با یکی از بزرگترین غول‌های انرژی دنیا به امضاء رسید.
وی با بیان اینکه ایران و روسیه دارای ذخایر گازی ۷۰ تریلیون متر مکعب هستند که ۳۰ درصد ذخایر گازی جهان را شامل می‌شود، افزود: این حجم گاز نقش مهمی در تامین و پایداری انرژی دنیا ایفا خواهد کرد. اتکاء دنیا به ثبات و پایداری انرژی است که توسط دو کشور ایران و روسیه شکل می‌گیرد.

وی با ابراز امیدواری از این که با ادامه روند تحولی و انجام سرمایه گذاری و تولید حداکثری در میادین مشترک بتوانیم نقش بسزایی در ارتقاء حوزه انرژی کشور ایفا کنیم، خاطرنشان کرد: این تفاهمنامه در حد چند ده میلیارد دلار است و جزو بی سابقه‌ترین سرمایه گذاری است.

نگران تحریم احتمالی شرکت روس نیستیم

مدیرعامل شرکت ملی نفت در پاسخ به سوال به ایلنا، درباره به سرانجام رساندن این سرمایه گذاری در صورت احتمال تحریم شرکت روس گفت: ما در حال حاضر و زمانی که هم تحریم بودیم موفق شدیم برای ۷ میدان نفتی ۴ میلیارد دلار سرمایه گذاری قرارداد امضاء کنیم این روند ادامه دارد و هیچ نگرانی بابت سرمایه گذاری و تزریق این میزان سرمایه نداریم.
وی افزود: این قرارداد نفتی بستگی به حجم سرمایه گذاری‌ها طی ۴ تا ۷ سال به طول خواهد انجامید.
خجسته مهر گفت: این قرارداد‌ها در قالب‌ای پی سی، بیع متقابل و مدل‌ای پی سی خواهد بود.

جهان به نفت ایران نیاز دارد

وی در پاسخ به دیگر سوال ایلنا، درباره اظهارات اخیر قائم مقام وزارت خارجه آمریکا درباره این که جهان به نفت ایران نیاز دارد، توضیح داد: ما قبلا هم در شرکت ملی نفت ایران اعلام کردیم جهان به نفت ایران نیاز دارد و سهم ایران حذف شدنی نیست. به عبارت دیگر ایران کشوری مطمئن و باثبات جهت تامین بخشی از انرژی جهان است و به دلیل موقعیت ژئوپولتیک و ذخایر سرشار بسیار اهمیت دارد. جامعه بین الملل می‌داند که میزان ذخایر هیدروکربن ایران رتبه اول را بر جهان داراست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نفت سرمایه گذاری روسیه گاز میلیارد دلار سرمایه گذاری شرکت ملی نفت پارس جنوبی نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران

تین نیوز

تیرماه امسال رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران برگزار می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از برگزاری "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در تیرماه سال جاری خبرداد و گفت: هریک از فرودگاه های کشور دارای ظرفیت های سرمایه گذاری است که در قالب اطلس جامع سرمایه گذاری فرودگاه های کشور گردآوری شده و بناست در چنین رویدادی به سرمایه گذاران و بنگاه های اقتصادی ارائه شود.

علی عبدی اظهار کرد: معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی بر حسب وظیفه باید ضمن درنظر گرفتن منافع شرکت، شرایط را به گونه ای فراهم کند تا باتوجه به اوضاع اقتصادی، سیاسی و بین المللی در آینده آسیبی به اقتصاد شرکت فرودگاه ها وارد نشود.

وی با بیان اینکه زیرساخت ها باید به نحوی فراهم شود تا همواره شاهد رشد اقتصادی شرکت فرودگاه ها باشیم، گفت: درحال حاضر عمده تمرکز شرکت بر درآمد ناشی از پروازهای عبوری است اما اعتقاد داریم که این نوع درآمد باعث شده تا از بسیاری فرصت های درآمدی دیگر غافل شویم.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت فرودگاه ها با بیان اینکه در آینده ممکن است بحث درآمدهای هوانوردی دستخوش تغییر شود، گفت: این نوع درآمد هیچ گاه درآمد پایداری نیست و باید زیرساخت لازم برای ایجاد درآمدهای ثابت و پایدار ایجاد شود تا شرکت با تحولات سیاسی و بین المللی دچار ضرر و زیان نشود. بنابراین می بایست علاوه بر تلاش برای افزایش درآمد پروازهای عبوری، از ظرفیت های بالقوه موجود در فرودگاه های کشور به نحوی استفاده شود که شاهد افزایش درآمدهای پایدار در سایر حوزه های هوانوردی و همچنین درآمدهای غیر هوانوردی باشیم.

عبدی با بیان اینکه بیم آن می رود؛ با ضربه خوردن به درآمد ناشی از پروازهای عبوری، شرکت فرودگاه ها دچار مشکلات اساسی در پیشبرد طرح های توسعه فرودگاه ها و حتی انجام امورات جاری شرکت همچون پرداخت حقوق و دستمزد شود، گفت: کاپیتان نخجوانی بر مبنای نظر مقام عالی وزارت راه و شهرسازی به معاونت برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی شرکت ماموریت داده اند که سرمایه گذاری در فرودگاه های سراسر کشور به عنوان یک راهکار اساسی برای ایجاد درآمد ثابت و پایدار در دستورکار قرار گیرد.

وی ضمن اشاره به شعار امسال که مقام معظم رهبری بر جهش تولید با مشارکت مردم تاکید داشته اند، گفت: بدون شک با مشارکت مردم و سرمایه گزاران بخش خصوصی می توان تمامی فرصت های درآمدی را احصا کرد و جلوه ای تازه از فرودگاه های ایران در جهان به نمایش گذاشت.

معاون برنامه ریزی، نظارت و امور اقتصادی گفت: در تیر ماه امسال، "رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران" در سالن اجلاس سران باحضور وزیر راه و شهرسازی، کاپیتان نخجوانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه ها، مسئولان مربوطه، سفیران کشورهای هدف در ایران و سفیران ایران در سایر کشورها، اتاق های بازرگانی، اتاق های صنعت و معدن، فعالین تجاری و اقتصادی و صاحبان بنگاه های اقتصادی برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه