Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@17:12:05 GMT

بزرگترین کمپانی های صنعت "هتلداری" در جهان(+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۳۴۴۳۷

بزرگترین کمپانی های صنعت 'هتلداری' در جهان(+عکس)

پول نیوز؛ مازیاردانیالی- نشریه "HOTELS" در یکی از جدیدترین شماره های خود اقدام به معرفی بزرگترین کمپانی های فعال در صنعت هتلداری جهان کرده است. این نشریه که شماره های آن ماهانه در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد فعالیت خود را از سال 1966 میلادی در شیکاگو(آمریکا) آغاز کرده و از این رو یکی از معتبرترین نشریات حوزه مذکور به شمار رفته و ارزیابی های آن ارزش بالایی برای فعالان این صنعت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این تفاسیر نام کمپانی هایی که به عنوان پرچمداران صنعت هتلداری جهان توسط هتلز معرفی شده می تواند در نوع خود جالب توجه باشد؛ با پول نیوز همراه شوید.

آمریکایی رتبه دهم لیست را در اختیار دارند با مجموعه هتل های "بست وسترن هتلز اند ریزورتس". دفتر مرکزی این کمپانی در آریزونا قرار دارد. گروه هتلداری مذکور مجموعا 293059 اتاق فعال را در 3677 شعبه خود در اختیار دارد.

و ادامه لیست :

چاینا لجینگ گروپ

دفتر مرکزی: شانگ های، چین

تعداد اتاق های فعال: 331347

تعداد هتل ها: 3269

بی تی جی هومنز هتلز گروپ

دفتر مرکزی: پکن، چین

تعداد اتاق های فعال: 373560

تعداد هتل ها: 3402

چویس هتلز اینترنشنال

دفتر مرکزی: مریلند، آمریکا

تعداد اتاق های فعال: 516122

تعداد هتل ها: 6514

آکورهتلز

دفتر مرکزی: پاریس، فرانسه

تعداد اتاق های فعال: 583161

تعداد هتل ها: 4144

شانگ های جین جیانگ اینترنشنال هتل گروپ

دفتر مرکزی: شانگ های، چین

تعداد اتاق های فعال: 602350

تعداد هتل ها: 5977

ویندهام هتل گروپ

دفتر مرکزی: نیوجرسی، آمریکا

تعداد اتاق های فعال: 697607

تعداد هتل ها: 8035

اینترکانتیننتال هتلز گروپ

دفتر مرکزی: دنهام، انگلیس

تعداد اتاق های فعال: 767135

تعداد هتل ها: 5174

هیلتون

دفتر مرکزی: ویرجینیا، آمریکا

تعداد اتاق های فعال: 796440

تعداد هتل ها: 4875

مرییات اینترنشنال

دفتر مرکزی: مریلند، آمریکا

تعداد اتاق های فعال: 1164668

تعداد هتل ها: 5952

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۳۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، نخست‌وزیر و معاون رئیس‌جمهور دبی، فاش کرد که ترمینال در دست احداث،‌ ۵ برابر بزرگ‌تر از فرودگاه بین‌المللی دبی خواهد بود و می‌تواند سالانه ۲۶۰ میلیون مسافر را در خود جای دهد.

بر اساس این اطلاعیه، فرودگاه جدید دارای ۵ باند موازی و ۴۰۰ گیت هواپیما خواهد بود. در حال حاضر، فرودگاه بین المللی دبی، شلوغ ترین هاب هوایی بین المللی در سراسر جهان است که فقط با دو باند کار می کند.

به گزارش همشهری آنلاین، اعلامیه شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در احیای مجدد خطوط هوایی امارات پس از اختلالات ناشی از همه گیری کووید-۱۹ در سفرهای بین المللی است.

در اطلاعیه منتشر شده، تصاویر کامپیوتری، طراحی ترمینال سفید و گسترده ای را به تصویر می کشید که یادآور چادرهای بادیه نشین های سنتی در عربستان است. این فرودگاه با ساخت یک شهر کامل در اطراف فرودگاه در جنوب دبی، تقاضای مسکن برای یک میلیون نفر را به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر دبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این فرودگاه میزبان شرکت های پیشرو جهان در بخش لجستیک و حمل و نقل هوایی خواهد بود. ما در حال ساختن یک پروژه جدید برای نسل های آینده هستیم. دبی به فرودگاه جهان، بندر و مرکز جهانی جدید تبدیل خواهد شد.»

فرودگاه بین المللی دبی (DXB) به مدت یک دهه عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان برای سفرهای بین المللی را به خود اختصاص داده است که منجر به فشار بر ظرفیت آن شده است. سال گذشته، با وجود چالش‌های ناشی از همه‌گیری کووید، این مرکز حمل و نقل نزدیک به ۸۷ میلیون مسافر خدمات رسانی کرد که از سطح قبل از همه‌گیری فراتر رفت. علاوه بر این، دبی رکوردشکنی ۱۷.۱۵ میلیون بازدیدکننده بین المللی یک شبه را در سال ۲۰۲۳ گزارش کرد که نشان دهنده افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل است.

فرودگاه بین‌المللی آل مکتوم، که نزدیک به ۴۵ کیلومتر از فرودگاه بین المللی دبی فاصله دارد، در سال ۲۰۱۰ با یک ترمینال واحد شروع به کار کرد. در طول همه‌گیری کووید، به‌عنوان انباری برای ایرباس A۳۸۰‌های دو طبقه امارات و سایر هواپیماها عمل می‌کرد و به تدریج فعالیت خود را با پروازهای باری و خصوصی در دوره‌های بعدی از سر گرفت.

علاوه بر این، فرودگاه به عنوان محل برگزاری دوسالانه نمایشگاه هوایی دبی عمل می کند و دارای وسعتی بی کران از بیابان خالی است که فضای زیادی را برای گسترش فراهم می کند. اطلاعیه شیخ محمد بر قصد دبی برای گسترش بیشتر به سمت جنوب تاکید کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • روزهای بهاری دریاچه ارومیه
  • ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس فعال می‌شوند
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است